Viering 24 januari

De Woord en gebedsviering van 24 januari met Diny Booyink en cantors van Arsis wordt gehouden zonder kerkgangers.
Deze viering wordt opgenomen en is later op zondag terug te kijken via het YouTube kanaal van onze kerk.

Om thuis mee te kunnen vieren klikt u hier om het liturgieboekje van 24 januari te openen. (pdf, opent in nieuw venster).
Na zondag is het papieren liturgieboekje ook af te halen bij de parochiewacht.
Misschien volgt op een later tijdstip nog de overweging, deze staan in het “prekenarchief“.

Collectes voor deze zondag:
Eerste collecte: voor onze geloofsgemeenschap en parochie. U kunt uw bijdrage ook overmaken op NL72 RABO 0156 2767 20 tnv Parochie Zalige Titus Brandsma, graag onder vermelding van ‘locatie MVR Bennekom’.
Tweede collecte is bestemd voor het Leger des Heils, die onder de huidige omstandigheden prachtig werk verricht. U kunt uw bijdrage overmaken op rekeningnummer NL72 RABO 0707 0701 71 t.n.v. Leger des Heils.
De opbrengsten van de collectes zijn, sinds de vieringen weer begonnen zijn, slechts de helft van voorheen. Een bijdrage door geld over te maken wordt erg op prijs gesteld!

Bloemetje van Arsis voor de viering van 24 januari.
U kunt namen van mensen die in aanmerking komen voor het bloemetje van Arsis nog doorgeven via de mail op pastoraatsgroep@rkkerkbennekom.nl

Intenties voor het intentieboek kunnen worden doorgegeven op pastoraatsgroep@rkkerkbennekom.nl. U kunt uw intentie ook zelf in het intentieboek schrijven tijdens de parochiewacht. Ander intenties kunnen worden opgegeven bij de parochiewacht, telefoon 0318-414896. De parochiewacht op weekdagen dagelijks geopend van 10.30 -11.30 uur.

U kunt zich niet aanmelden voor deze viering wegens de lockdown en het verzoek van de Burgemeester van Ede om voorlopig geen vieringen te houden met aanwezigen.

Kerkopenstelling op zondag
Zolang er geen vieringen met kerkgangers zijn in onze kerk, is de kerk op zondag geopend voor individueel bezoek van 11.30 tot 12.30 uur.
De kerk is door de week ook geopend tijdens de uren van de parochiewacht, van 10.30 tot 11.30 uur.