Viering 21 maart

Woord- en gebedsviering 21 maart met Marianne Thie mmv Arsis

Om thuis mee te kunnen vieren klikt u hier om het liturgieboekje van 21 maart te openen. (pdf, opent in nieuw venster).
Overgebleven liturgieboekjes van de viering kunnen de dagen na de viering worden opgehaald bij de parochiewacht.
Misschien volgt op een later tijdstip nog de overweging, deze staan in het “prekenarchief“.

Collectes voor deze zondag:
Eerste collecte: voor onze geloofsgemeenschap en parochie. U kunt uw bijdrage ook overmaken op NL72 RABO 0156 2767 20 tnv Parochie Zalige Titus Brandsma, graag onder vermelding van ‘locatie MVR Bennekom’.
Tweede collecte is bestemd voor Stichting de Vrolijkheid; deze stichting organiseert al sinds 1999 kunstzinnige en creatieve activiteiten voor, door en met kinderen en jongeren in Nederlandse asielzoekerscentra. In de workshops van de Vrolijkheid kunnen deze jonge mensen hun ervaringen verwerken, hun verhaal vertellen en hun talenten ontwikkelen. Zij brengen Vrolijkheid naar meer dan 25 asielzoekerscentra. U kunt bijdragen op rekeningnummer NL47 TRIO 0338 72839 t.n.v. Stichting de Vrolijkheid.

Bloemetje van Arsis voor de viering van 21 maart
U kunt namen van mensen die in aanmerking komen voor het bloemetje van Arsis doorgeven via de mail op pastoraatsgroep@rkkerkbennekom.nl of in de kerk via een briefje in het mandje.

Het opgeven van gebedsintensties leest u hier.

U kunt zich aanmelden voor deze viering via het aanmeldformulier op de MVR website hier op de website (of op de andere wijzen zie het bericht).