Viering zondag 28 januari

Komende zondag 28-1 is er weer een Arsis-viering met als voorganger Marian Bolscher.

We hebben bij de voorbereiding geworsteld met de boodschap van profeten: hoe weet je of iemand de waarheid spreekt? De opdracht om iemand klakkeloos te volgen roept bij ons veel weerstand op!
Thema van de viering is daarom:  Volg je mij ?

U bent weer van harte uitgenodigd!

Denkt u ook aan het bloemetje van Arsis?
Bij het intentieboek liggen papiertjes waarop u vóór de viering een naam kunt schrijven van iemand die een bloemetje kan gebruiken.

 

Viering op zondag 3 december

Komende zondag 3 december is alweer de eerste Advent-viering. De liturgiegroep van Arsis heeft mogen samenwerken met Antoinette van Schaik. We hebben geworsteld met de Bijbelteksten, hoe moet je die opvatten? Het thema is uiteindelijk geworden:
‘Neem jij verantwoordelijkheid?’
Het wordt vast weer een bijzondere viering.
In de Advent hebben de boekjes van de vieringen allemaal dezelfde voorkant, er komt alleen steeds iets bij. De voorkant past dit jaar bij het bloemstuk op het altaar, graag uw bijzondere aandacht daarvoor.
Natuurlijk is er ook weer “het bloemetje van Arsis”. Als u iemand weet die het bloemetje goed kan gebruiken, kunt u vóór de viering de naam en de reden op een briefje schrijven en in het mandje bij het intentieboek doen.

Lustrumconcert Arsis: van Maria tot Maria

Op 13 mei vindt in het kader van het 60-jaar jubileum van Maria Virgo Regina te Bennekom een lustrumconcert plaats genaamd “Van Maria naar Maria”.
In ‘Van Maria naar Maria’, bezingt Arsis 60 jaar historie van de Maria Virgo Regina kerk. Dit betekent naast teksten die tot bezinning uitnodigen, het ophalen van herinneringen en het genieten van het koor en de fraaie akoestiek van de kerk.
Na afloop van het concert wordt u uitgenodigd voor een drankje om nog gezellig na te kunnen praten.

Locatie: RK Kerk te Bennekom, Heelsumseweg 1
Inloop vanaf 19.45 uur
Vrij entree (een collecte voor een vrijwillige bijdrage na afloop om de kosten te drukken).

De uitvoering wordt opgenomen en de CD zal na de zomer tegen een “Arsis-vrienden prijs” te koop zijn.